La Borsa de treball l'Institut Ribot i Serra és un instrument que us presenta ofertes, recursos i altres informacions d'interès per l'orientació dels estudis i la inserció al món laboral

Beques salari Ítaca

Per novè any consecutiu la Universitat Autònoma de Barcelona obre una convocatòria de beques per a alumnes de batxillerat per a poder realitzar els estudis de grau en aquesta universitat. 


En concret la convocatòria és de 24 beques salari Ítaca–Banco Santander. En aquestes beques s’hi poden presentar alumnes que hagin finalitzat estudis de batxillerat o cicles formatius de grau superior el curs 2017-2018 en un centre que hagi participat en qualsevol edició del Campus Ítaca de la UAB, que es matriculin al primer curs de qualsevol grau impartit pels centres propis de la UAB i que disposin d’un nivell de renda familiar que els permeti accedir a les beques ordinàries que concedeix el Ministerio de Educación , Cultura i Deporte per al curs 2018-2019. Per realitzar aquesta valoració els alumnes hauran de demanar l’Acreditació Econòmica per a la minoració del preu de la matrícula que convoca l’AGAUR. Com el termini per sol·licitar aquesta ajuda  s’inicia  a posteriori de la finalització del termini de presentació de les beques Ítaca, es publicarà primer una resolució provisional, pendent de la comprovació d’aquestes dades.

Us adjuntem l’enllaç de la convocatòria amb les bases i la informació necessària  per a poder-s’hi presentar. El termini per a presentar les sol·licituds és de l’1 al 29 de juny de 2018. 

Com a centre Ítaca, us enviem aquesta informació per tal que en pugueu fer la màxima difusió al vostre institut i, molt especialment, entre joves i famílies participants en edicions anteriors del Campus Ítaca. Les sol·licituds s’han de realitzar mitjançant un formulari web així com adjuntar els documents sol·licitats, tal com estableix l’oferta de la convocatòria.



Per a més informació sobre les beques i qualsevol aclariment de gestió cal adreçar-se a l’Àrea d’Afers Acadèmics - UAB (correu consulta.beques@uab.cat o telf. 93 591 1148).